Platinum Spas

Platinum Spas

Platinum Spas worden van oorsprong in Californië geproduceerd echter zijn er in Nederland en Belgie diverse modellen in omloop die ondanks dat ze niet door Platinum Spas geproduceerd zijn wel deze naam dragen. In het begin van dit millennium zijn er veel van deze Spa's verkocht in Nederland en Belgie maar tegenwoordig is er slechts een beperkte vertegenwoordiging. 

Wij leveren voor Platinum Spa eigenaren onder andere alle Platinum Spas onderdelen, filters en Platinum Covers. Wij kunnen voor dit merk ook alle type reparaties uitvoeren. Intussen is onze ervaring met het merk dermate dat we ieder klant in de Benelux met jacuzzi die de naam Platinum Spas heeft kunnen helpen.

Met een enorme onderdelen voorraad zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen. Spa Service Nederland werkt samen met alle grote merken en toeleveranciers van de Spa en Jacuzzi industrie zodat we in staat zijn u binnen 24 uur een passend antwoord op uw vraag te geven.

Heeft u hulp nodig met de reparatie van uw Platinum Spas? Klik hier en vul snel het korte aanvraagformulier in, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.