Jacuzzi

Jacuzzi

Jacuzzi merk dat deel uitmaakt van Sundance Spas. Jacuzzi ® is een merknaam en net als luxaflex ® worden deze woorden in de volksmond gebruikt om een product groep aan te duiden, de product groep van hydromassage baden. Het merk Jacuzzi ® ontstond zo’n 60 jaar geleden. Ontwerper Roy Jacuzzi ontwierp toen een massagepomp voor in bad. Dit deed hij voor zijn zoon die reuma had. Het warme water en de massage door lucht in het bad had een helende werking voor zijn zoon. Sinds die tijd is de Jacuzzi ® uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een voorloper in de spa industrie.  

Wij leveren voor Jacuzzi eigenaren onder andere alle jacuzzi Spas onderdelen, filters en jacuzzi Covers. Wij kunnen voor dit merk ook alle type reparaties uitvoeren.

Met een enorme onderdelen voorraad zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen. Spa Service Nederland werkt samen met alle grote merken en toeleveranciers van de Spa en Jacuzzi industrie zodat we in staat zijn u binnen 24 uur een passend antwoord op uw vraag te geven.

Heeft u hulp nodig met de reparatie van uw Jacuzz? Klik hier en vul snel het korte aanvraagformulier in, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.