Caldera Spas

Caldera Spas

Caldera Spas is onderdeel van de Watkins Group. De Watkins Group is onder andere de fabrikant van Hotspring Spas; de grootste jacuzzi fabrikant in de wereld. Het merk Caldera is in het leven geroepen om de toenemende concurrentie in het middensegment het hoofd te kunnen bieden. Aangezien Caldera een merk is van de Watkins Group kunnen onderdelen van deze Spa relatief gemakkelijk door Spa Service verkregen worden. 

Wij leveren voor Caldera Spa eigenaren onder andere alle Caldera Spas onderdelen, filters en Caldera Covers. Wij kunnen voor dit merk ook alle type reparaties uitvoeren.

Met een enorme onderdelen voorraad zijn wij in staat u snel en doeltreffend te helpen. Spa Service Nederland werkt samen met alle grote merken en toeleveranciers van de Spa en Jacuzzi industrie zodat we in staat zijn u binnen 24 uur een passend antwoord op uw vraag te geven.

Heeft u hulp nodig met de reparatie van uw Caldera Spas? Klik hier en vul snel het korte aanvraagformulier in, wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen.